Online cursus illustreren.

Aan de hand van het werk van bekende illustratoren worden 8 technieken uitgelegd. Deze resulteren in een passende illustratie bij een tekst of gedicht.

Vervolgens wordt een opzet gemaakt naar een klein prentenboekje met behulp van een storyboard en aansluitende opdrachten. De cursus is toegankelijk voor een ieder die het leuk vind om te experimenteren met verschillende materialen en technieken. Bij vraag kun je nog lessen toegevoegen om tot een afgerond boekje te komen.

Speciale aanbieding in tijden van social distancing zolang deze loopt van €175 naar €125, in eenmaal te voldoen bij aanvang.

Aanmelden elk willekeurig moment mogelijk!

De opdrachten worden online vrolijk en toegankelijk stap voor stap uitgelegd en voorgedaan. Na het inleveren van je les ontvang je feedback en tips !

heb je nog vragen ? 

mail of bel Lisette

 

ervaringen deelnemers:

Sonja:

Voldeed de cursus aan u verwachtingen ?

Ja, ik vond het erg leuk om naar een “prentenboek’  toe te werken, ook de informatie over  hoe het in zijn werk gaat met drukken enzo vond ik super. De gedeelde technieken waren interessant en de opdrachten maakten me vrij. En dat laatste was stiekem waarvoor ik gekomen was.  Ik had niet een speciale behoefte om prentenboek te maken.  Deze cursus was een leuk kado aan mezelf.

 

Riena:

Het voldeed zeker aan mijn verwachtingen, het was een fijne kennismaking met illustreren en bezig zijn met de materie. En de realiteit dat je dit niet zomaar even uit je mouw schut.

Het proces vond ik interessant. 

Heb weer een aantal leuke technieken geleerd en vooral de eerste opdracht vond ik prettig om ‘los’ te komen.

Je uitleg vond ik prettig, helder en enthousiast.

Ik heb voldoende ondersteuning en uitleg ontvangen en heb niet direct iets gemist, vond het ook leuk om vanuit de groep de werken en het proces te zien.

Ik zou de cursus aanbevelen, en wil graag op de hoogte gehouden worden als er in de toekomst een vervolg komt.

 

Karina:

Ik vond het een fijne cursus, ben daardoor weer gaan tekenen.

De sfeer was gezellig, wat Lisette erg goed deed was het stimuleren van het creatieve proces, alles kon en mocht.

 

Erline:

Zou de je cursus aanbevelen ? 

Ja! Ik vond het een prima introductie in de wereld van het illustreren